FleetSupport - Max support max rabat
RSS

Nye indlæg

Elbiler
Skal Firmabilen være en Diesel?

Kategorier

Elbiler
Fri bil
drevet af

Min blog

Skal Firmabilen være en Diesel?

Skriv dit indlæg her.
Dieselbilerne er igennem de sidste år blevet utrolig populære, væk er den gamle taxi lyd, nu er det højt ydende økonomiske motorer med et godt drejningsmoment der gør kørsel i det daglige mere afslappet. Som en sidegevinst har det vist sig at de holder værdien lagt bedre end benzin biler. Så alt burde jo være fryd og gammen! Virksomheder som anvender firmabiler til deres ansatte, har jo hurtigt set de økonomiske fordele, da leasingafgiften og den bedre brændstoføkonomi reducerer virksomhedens omkostninger. Det kan hurtigt blive en anseelig sum hvis firmaet har mange firmabiler. Men hvad med firmabils brugerne?
De ansatte bliver straffet med en højere skatteregning, hvis firmaet vælger diesel som krav til firmabil. De danske skatteregler for fri bil er skruet sådan sammen, at de slet ikke motiverer til at tænke økonomisk og miljørigtigt. Fri bil alene beskattes i forhold til indkøbsprisen.

3 kommentarer til Skal Firmabilen være en Diesel?:

Kommentar RSS
kopi ure on 24. december 2018 07:35
The guide begins by examining some of the earliest known examples of the manually wound Rolex Cosmograph references which predate the “Daytona” designation, moving forward in Rolex Daytona history and includes some discussion of the most current Daytona references to date, including the ceramic bezel 116515 introduced at the 2012 Baselworld .
Besvar kommentar


gucci shoes for sale on 24. december 2018 11:42
De todos los pastores que nos han pastoreado y enseñado, ustedes en particular son los pastores que nos llevaron frente a la puerta espiritual que Dios tenía para nosotros.
Besvar kommentar


repliche iwc orologi on 30. marts 2019 22:04
Verschiedene Arten koennte platziert jeder einzelne Sportwetten, und dies Vorteile weil ist es moeglich, rund um Shop mit der Art von Stil Wette Sie sollten mit der ideal leicht verfuegbar dass einzelne Sport oder Feier .
Besvar kommentar

Tilføj en kommentar

Dit navn:
E-mailadresse (obligatorisk):
Hjemmeside:
Kommentar:
Gør din tekst større, fed, kursiv og meget mere med HTML tags. Vi viser dig hvordan.
Post Comment
SiteBuilder drevet af  Vistaprint